Bij de schilder thuis…

Een goede schilder levert de kwaliteit waarop hij het verfwerk bij zichzelf thuis ook graag zou zien. Alleen komt hij daar thuis vaak niet echt aan toe. Daar is hij te druk voor buitenshuis.

Iets soortgelijks speelt ook voor de website van de Schrijfzaak. Hoewel de activiteiten van het tekstbureau zich uitstekend lenen voor een constante stroom van toegankelijk geschreven nieuwsberichten, blijft het op de website zelf akelig rustig. Excuses hiervoor. De Schrijfzaak is simpelweg te druk met andere activiteiten. Voor opdrachtgevers uiteraard.

Een greep uit de recente (inmiddels afgeronde) activiteiten: een nieuwe editie van het blad DNK; een e-learning over pensioenen; een info-map over duurzaam ondernemen in de bloemen- en plantenbranche; een nieuwe website voor een fysiotherapeut/acupuncturist; een poster over werken bij NS; twee maal een nieuwe serie sectorbladen voor de FNV (16 magazines); een bijbehorende reeks e-magazines; een e-magazine special over robotisering in de dienstensector; een spooragenda; de afronding van een compleet boek over solidariteit (zie het nieuwsbericht hierboven)…

De Schrijfzaak begrijpt heel goed waarom schilders vaak niet aan hun eigen huis toekomen. U hopelijk ook.

Schrijfzaak geeft schrijfcursus

Wat veel mensen (nog) niet weten is dat de Schrijfzaak ook schrijfcursussen verzorgt. Journalistiek schrijven, toegankelijk schrijven, schrijven voor een magazine (inclusief de verschillende genres) of, zoals op dit moment, een cursus commercieel schrijven. Deze laatste opdracht van een landelijke opererend bedrijf in de voedingssector is recent gestart en voorziet in een drietal bijeenkomsten van twee uur waarin de basisvaardigheden worden geleerd en geoefend, met aansluitend vier bijeenkomsten waarin schrijfkwesties uit de dagelijkse praktijk worden behandeld.

Ook geïnteresseerd in een schrijfcursus? Neem contact op voor meer informatie en referenties van mensen die de schrijfcursus eerder hebben gevolgd.

Website vernieuwd

Welkom op de vernieuwde website van de Schrijfzaak. Anders dan voorheen laat de site meer zien wat de Schrijfzaak allemaal zoal maakt: complete bladen, boeken, brochures en meer producten die niet noodzakelijk ook met een b beginnen.