Bij de schilder thuis…

Een goede schilder levert de kwaliteit waarop hij het verfwerk bij zichzelf thuis ook graag zou zien. Alleen komt hij daar thuis vaak niet echt aan toe. Daar is hij te druk voor buitenshuis.

Iets soortgelijks speelt ook voor de website van de Schrijfzaak. Hoewel de activiteiten van het tekstbureau zich uitstekend lenen voor een constante stroom van toegankelijk geschreven nieuwsberichten, blijft het op de website zelf akelig rustig. Excuses hiervoor. De Schrijfzaak is simpelweg te druk met andere activiteiten. Voor opdrachtgevers uiteraard.

Een greep uit de recente (inmiddels afgeronde) activiteiten: een nieuwe editie van het blad DNK; een e-learning over pensioenen; een info-map over duurzaam ondernemen in de bloemen- en plantenbranche; een nieuwe website voor een fysiotherapeut/acupuncturist; een poster over werken bij NS; twee maal een nieuwe serie sectorbladen voor de FNV (16 magazines); een bijbehorende reeks e-magazines; een e-magazine special over robotisering in de dienstensector; een spooragenda; de afronding van een compleet boek over solidariteit (zie het nieuwsbericht hierboven)…

De Schrijfzaak begrijpt heel goed waarom schilders vaak niet aan hun eigen huis toekomen. U hopelijk ook.